Puzzle.jpg

EXPERIÈNCIA

Tot i que col·laboro majoritàriament en projectes de traducció mèdica, també tradueixo acords legals i financers i materials educatius i de màrqueting per a clíniques i hospitals.


A banda de professionals mèdics i pacients, la meva cartera de clients inclou agències governamentals, empreses d'assegurances, cossos policials i escoles.

 

FORMACIÓ

Els inicis

ESPECIALITZACIÓ

La meva passió

PROJECTES ADDICIONALS

Altres feines

FORMACIÓ

Finances i màrqueting

La meva carrera professional va començar quan el Deutsche Bank em va contractar el 2004. Les meves habilitats lingüístiques resultaren útils en aquesta feina i les següents que vaig tenir per compte aliè.

Entre els anys 2005 i 2008 vaig treballar a Sitel Ibérica per a Endesa i LG Electronics. Després vaig formar part del grup Banc Sabadell del 2009 al 2015.


Treballar amb un dels principals bancs de Catalunya em va ajudar a aprendre sobre comptes corrents i d'estalvi, targetes de crèdit, valors, fons d'inversió, assegurances, hipoteques, préstecs i comerç electrònic. Vaig contribuir a l'estratègia de màrqueting internacional del banc, especialment en xarxes socials.

Els anys d'experiència al sector financer em van permetre treballar per compte propi traduint fitxes tècniques i informes per a empreses de gestió d'actius i fons d'inversió.

 

ESPECIALITZACIÓ

Atenció sanitària i medicina

El 2016 vaig traslladar-me als EUA i vaig començar a especialitzar-me en el sector sanitari.

El meu primer client va ser Stratus Video. Des del 2017 col·laboro amb els departaments de traducció i transcripció d'aquesta empresa. Ajudo clíniques i hospitals a proporcionar als seus pacients hispanoparlants:

  • Acords legals i financers

  • Expedients mèdics

  • Formularis i instruccions

  • Materials educatius i publicitaris

M'encarrego de traduir historials clínics, estudis d'imatges, proves de laboratori i opinions mèdiques. Generalment es tracta de casos i temes de salut mental, oncologia, salut reproductiva i traumatologia.

He proporcionat serveis presencials d'interpretació per ajudar a pacients amb domini limitat d'anglès a comunicar-se amb els seus proveïdors d'atenció mèdica.

Per continuar aprenent sobre aquestes disciplines, assisteixo a cursos i seminaris. Fes clic aquí​ per més informació.

Actualment estic traduint a Translating Medical Images.

 

PROJECTES ADDICIONALS

Altres clients

A l'inici de la meva carrera per compte propi vaig treballar amb empreses del sector audiovisual com a AudioProjects i Deluxe i vaig ajudar músics catalans a presentar els seus projectes al públic de parla anglesa. També vaig col·laborar en la traducció de Twitter al català.

​​

Uns anys més tard vaig editar la versió en castellà del manual d'introducció al judaisme de l’American Jewish University. També he traduït guies caixrut per al Chicago Rabbinical Council.

Altres feines realitzades inclouen col·laboracions amb:


  • Advocats per interpretar a deposicions

  • Cossos de policia i seguretat per transcriure trucades de telèfon i declaracions enregistrades

  • Estudiants per traduir diplomes i expedients acadèmics

  • Genealogistes per traduir actes vitals

 

ANTONI C. MAROTO

English into Spanish & Catalan Translator

  • LinkedIn
  • Twitter

© 2021 Antoni Chaim Maroto – All Rights Reserved | FAQ